hotel-bell-customer-service-ss-1920

Bine ati venit la

Hotel Zenix

Hotel** Bucuresti

services-111

Bine ati venit la

Hotel Zenix

Hotel** Bucuresti

Suna oricand la 0730.951.221 pentru a rezerva o camera la Hotel ZENIX Bucuresti

Rezervari

Personalul nostru este disponibil oricand sa va asiste cu orice fel de imformatii referitoare la rezervari, tarife sau intrebari legate de hotel.

www.hotelzenix.ro

[booking nummonths=1]

Situat in sudul Bucurestiului, la doar 15 min. de Piata Unirii si Palatul Parlamentului, intr-o zona linistita, va asteapta Hotel Zenix, intr-un ambient intim si o amenajare de exceptie.

Calitatea serviciilor si amplasarea favorabila fac din Hotelul Zenix o gazda perfecta pentru oricine – oameni de afaceri, turisti sau simpli trecatori. Este un hotel mare, modern si cu servicii de buna calitate care permite turistilor sa ajunga in punctele cheie ale capitalei intr-un timp foarte scurt tocmai datorita pozitionarii sale.
Pentru orice fel de asistenta sau informatii legate de tarife sau rezervari apelati telefon nr. 021.451.00.30.

Localizare Hotel:

Hotel Zenix, Bucuresti, Romania – Str.Basarabilor nr.18, Sect.5, Vis-à-vis de Piata Progresul, pe Sos.Giurgiului, la doar 5 min. de City Mall
Mijloace de transport: – tramvai – 12, 7, 17
– autobuz – 323, 275

Suna acum

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/hotelzenix/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/hotelzenix/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hotelzeni...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/hotelzenix/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29